sot, nesër dhe përjetë
Shërbimet
Funeral Parajsa

Transport brenda dhe jashte vendit

Transport i garantuar brenda dhe jashte vendit me mjetet me te fundit.

Funeral Parajsa

Dokumentacionet e kufomes

Sherbime funerale 24 ore duke ju ofruar asistencen dhe ndihmen e deshiruar.

Funeral Parajsa

Ambiente, kurora dhe aksesore per ceremoni mortore

Ju ofrojme ambiente komode dhe te gjithe aksesoret e nevojshem per ceremonite mortore.

sot, nesër dhe përjetë
Kush jemi ne

Agjensi Funerali Parajsa lindi në 2009 nga përvojë dhe shkathtësi e Taulant Yzeiri themeluese dhe partneri i kompanisë. Ai krijoji një kompani të menaxhuar me profesionalizëm dhe seriozitet, në gjendje të kënaqë çdo nevojë të klientëve të tij. Puna kryhet nga personeli me seriozitet dhe elegancë, cilësi të aftë për të siguruar familjarët e të ndjerit me të gjithë besueshmërinë dhe mbështetjen që kërkon ceremonia.  Deri më tani, Parajsa është një kompani e themeluar dhe e konsoliduar, e aftë të operojë në të gjithë vendin dhe më gjerë ne Europe dhe Ballkan, duke garantuar disponueshmërinë  aktive 24 orë në ditë, në çdo ditë të javës, përfshirë pushimet, duke ofruar produkte dhe shërbime të plotë dhe të larmishëm funerali sipas kërkesave, nga më të lirë deri në më luksoze.

Funeral Parajsa
sot, nesër dhe përjetë
Cfare Ofrojme
Funeral Parajsa
Ambjent pritje per ceremoni mortore.
Funeral Parajsa
Kapak Frigoriferik.
Funeral Parajsa
Pregatitje (larje, veshje, trukim) e te ndjerit.
Funeral Parajsa
Veshje(Kostume).
Funeral Parajsa
Qefin per rite fetare.
Funeral Parajsa
Vendosje ne arkivol.
Funeral Parajsa
Rregullim i dhomes se te ndjerit per pritje.
Funeral Parajsa
Pajisja e dhomes se burrave me karrige, mbajtese dhe tavlla.
Funeral Parajsa
Pregatitje e fotove per shpalljen e lajmerimeve.
Funeral Parajsa
Pregatitje e lajmerimeve.
Funeral Parajsa
Vendosja e lajmerimeve.
Funeral Parajsa
Ruajtje me minimorg portable.
Funeral Parajsa
Pagesa e sherbimeve ne varreza dhe leja e varrimit.
Funeral Parajsa
Mbajtje arkivoli me personel.
Funeral Parajsa
Transporti me autofuneral.
Funeral Parajsa
Transporti me autobus.
Funeral Parajsa
Transporti me furgona
Funeral Parajsa
Pregatitje e dokumentacionit te çrregjistrimit dhe rimbursimit.
Funeral Parajsa
Ndjekje e ndertimit te varrit provizor.
Funeral Parajsa
Riatdhesimin nga cdo vend Europian.
sot, nesër dhe përjetë
Komente nga kliente

Julia Sula

Totally recommanded for the wonderful service and prices.
Very helpful and ready for any service.
5/5 yje

Bela Sula

Totally recommanded for the wonderful service and prices.
Very helpful and ready for any service.
5/5 yje

Ela Sula

Totally recommanded for the wonderful service and prices.
Very helpful and ready for any service.
5/5 yje

Kontakt
Telefon:
Hapur:
E Hene - E Diele 24 Ore

Fieldset

 

Verification

× WhatsApp