Rreth nesh

Home / Rreth nesh
sot, nesër dhe përjetë
Kush jemi ne

Agjensi Funerali Parajsa lindi në 2009 nga përvojë dhe shkathtësi e Taulant Yzeiri themeluese dhe partneri i kompanisë.Ai krijoji një kompani të menaxhuar me profesionalizëm dhe seriozitet, në gjendje të kënaqë çdo nevojë të klientëve të tij. Puna kryhet nga personeli me seriozitet dhe elegancë, cilësi të aftë për të siguruar familjarët e të ndjerit me të gjithë besueshmërinë dhe mbështetjen që kërkon ceremonia.
Deri më tani, Parajsa është një kompani e themeluar dhe e konsoliduar, e aftë të operojë në të gjithë vendin dhe më gjerë ne Europe dhe Ballkan,duke garantuar
disponueshmërinë aktive 24 orë në ditë, në çdo ditë të javës, përfshirë pushimet, duke ofruar produkte dhe shërbime të plotë dhe të larmishëm funerali sipas kërkesave, nga më të lirë deri në më luksoze.

Funeral Parajsa
Funeral Parajsa
sot, nesër dhe përjetë
Tradita Jone
Agjensi Funerali Parajsa ka disa vite që vepron me diskrecion dhe profesionalizëm në qytetin e Tiranes dhe ne cdo cep te Shqipëris.Falë një përvoje të konsoliduar dhe një tradite të rrënjosur në kohë, kompania përfaqëson një garanci në shërbimet e varrimit, duke ofruar zgjidhje të sakta dhe të matura në të gjitha rrethanat. Me mirësjellje dhe disponueshmëri ne ndihmojmë klientët tanë në një moment të dhimbshëm siç është vajtimi, duke siguruar mbështetje dhe mbështetje në momentin që pason natyrshëm humbjen serioze të një të dashur. Ju mund të mbështeteni tek ne për shërbimet e ndryshme të varrimit, ne do t'ju ndihmojmë me profesionalizmin dhe diskrecionin e zakonshëm, dhe ne do të bëjmë çmos për t'ju çliruar nga çdo shqetësim i mëtejshëm në një moment që tashmë është i vështirë. Për më shumë informacion ose në rast zie, mund të na kontaktoni në çdo kohë: stafi ynë do të jetë në dispozicionin tuaj duke siguruar gjithë mbështetjen e nevojshme.
sot, nesër dhe përjetë
Tradita Jone

Personalizim

Personalizon shërbimet e ofruara dhe përshtatjen me kërkesat e të afërmve që na kanë besuar në mënyrën më të mirë.

Funeral Parajsa

Ndihme

Ndihmon familjet në administrimin e detyrave burokratike dhe administrative pas ceremonive të shërbimit funeral.

sot, nesër dhe përjetë
Komente nga kliente

Julia Sula

Totally recommanded for the wonderful service and prices.
Very helpful and ready for any service.
5/5 yje

Bela Sula

Totally recommanded for the wonderful service and prices.
Very helpful and ready for any service.
5/5 yje

Ela Sula

Totally recommanded for the wonderful service and prices.
Very helpful and ready for any service.
5/5 yje

Kontakt
Telefon:
Hapur:
E Hene - E Diele 24 Ore

Fieldset

 

Verification

× WhatsApp