Sherbimet

Home / Sherbimet
Funeral Parajsa
Ambjent pritje per ceremoni mortore.
Funeral Parajsa
Kapak Frigoriferik.
Funeral Parajsa
Pregatitje (larje, veshje, trukim) e te ndjerit.
Funeral Parajsa
Veshje(Kostume).
Funeral Parajsa
Qefin per rite fetare.
Funeral Parajsa
Vendosje ne arkivol.
Funeral Parajsa
Rregullim i dhomes se te ndjerit per pritje.
Funeral Parajsa
Pajisja e dhomes se burrave me karrige, mbajtese dhe tavlla.
Funeral Parajsa
Pregatitje e fotove per shpalljen e lajmerimeve.
Funeral Parajsa
Pregatitje e lajmerimeve.
Funeral Parajsa
Vendosja e lajmerimeve.
Funeral Parajsa
Ruajtje me minimorg portable.
Funeral Parajsa
Pagesa e sherbimeve ne varreza dhe leja e varrimit.
Funeral Parajsa
Mbajtje arkivoli me personel.
Funeral Parajsa
Transporti me autofuneral.
Funeral Parajsa
Transporti me autobus.
Funeral Parajsa
Transporti me furgona
Funeral Parajsa
Pregatitje e dokumentacionit te çrregjistrimit dhe rimbursimit.
Funeral Parajsa
Ndjekje e ndertimit te varrit provizor.
Funeral Parajsa
Riatdhesimin nga cdo vend Europian.
sot, nesër dhe përjetë
Komente nga kliente

Julia Sula

Totally recommanded for the wonderful service and prices.
Very helpful and ready for any service.
5/5 yje

Bela Sula

Totally recommanded for the wonderful service and prices.
Very helpful and ready for any service.
5/5 yje

Ela Sula

Totally recommanded for the wonderful service and prices.
Very helpful and ready for any service.
5/5 yje

Kontakt
Telefon:
Hapur:
E Hene - E Diele 24 Ore

Fieldset

 

Verification

× WhatsApp