Autobuza

Home / Autobuza
Funeral Parajsa
Ambjent pritje per ceremoni mortore.
Funeral Parajsa
Kapak Frigoriferik.
Funeral Parajsa
Pregatitje (larje, veshje, trukim) e te ndjerit.
Funeral Parajsa
Veshje(Kostume).
Funeral Parajsa
Qefin per rite fetare.
Funeral Parajsa
Vendosje ne arkivol.
Funeral Parajsa
Rregullim i dhomes se te ndjerit per pritje.
Funeral Parajsa
Pajisja e dhomes se burrave me karrige, mbajtese dhe tavlla.
Funeral Parajsa
Pregatitje e fotove per shpalljen e lajmerimeve.
Funeral Parajsa
Pregatitje e lajmerimeve.
Funeral Parajsa
Vendosja e lajmerimeve.
Funeral Parajsa
Ruajtje me minimorg portable.
Funeral Parajsa
Pagesa e sherbimeve ne varreza dhe leja e varrimit.
Funeral Parajsa
Mbajtje arkivoli me personel.
Funeral Parajsa
Transporti me autofuneral.
Funeral Parajsa
Transporti me autobus.
Funeral Parajsa
Transporti me furgona
Funeral Parajsa
Pregatitje e dokumentacionit te çrregjistrimit dhe rimbursimit.
Funeral Parajsa
Ndjekje e ndertimit te varrit provizor.
Funeral Parajsa
Riatdhesimin nga cdo vend Europian.
Kontakt
Telefon:
Hapur:
E Hene - E Diele 24 Ore

Fieldset

 

Verification

× WhatsApp